Ungeti tava cu unt peste care puneti hartie de copt. Preincalziti cuptorul la 165 C.Sfarmati biscuiti fin cu robotul de bucatarie (sau pusi intr-o punga si trecut cu sucitorul peste ei).
Turnati peste untul topit si amestecati. Puneti acest amestec in tava pregatita si presati-i . Tot in robotul de bucatarie (sau cu ajutorul unui mixer) amestecati bine branza, zaharul, sucul si coaja de lamaie. Adaugati ouale si amestecati inca 2-3 minute.
Turnati amestecul de branza peste cel de biscuiti. Coaceti timp de 40- 45 de minute sau pana cand centru e uscat la atingere.
Imediat ce ati scos tava din cuptor turnati peste Lemon curd- crema de lamaie si uniformizati. Lasati sa se raceasca la temperatuta camerei si apoi in frigider (peste noapte daca e posibil). Pentru a servi taiati cheesecake-ul in patratele cu un cutit zimtat, dintr-o singura miscare.
Comentarii:
Arata bine.......atat
Ce frumoasa este! Miss Prajitura!