Home
Rețete
Desert
Retete cu ciocolata
Marquise cu ciocolata
Marquise cu ciocolata
Marquise cu ciocolata este un desert fin, o combinatie intre un mousse concentrat de ciocolata si un parfait. Un desert rece delicios, cu preparare rapida si fara coacere.
Materiale
tava de chec
folie alimentara
mixer electric
Preparare
Puneti foile de gelatina in apa rece. Intr-un castron puneti ouale si zaharul si amestecati timp de 5-10 minute pana cand se omogenizeaza.
Se topeste ciocolata impreuna cu untul. Se adauga gelatina bine scursa si se amesteca pana se dizolva bine.
Se toarna ciocolata peste amestecul de oua si zahar si se amesteca usor pana cand se omogenizeaza.
Puneti folie alimentara in forma de chec si adaugati mousse-ul rezultat. Puneti in frigider cel putin 4 ore.
Transferati pe un platou de servire. Indepartati cu grija folia alimentara si presarati cu fulgi de migdale.
Gata!
Poze
Întrebări:
Adresează o intrebare autorului
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Nici o legatura cu marchiza
Reteta prezentata nu are nici o legatura cu reteta de marchiza autentica la care nu se foloseste gelatina.