Marquise cu ciocolata

Desert
Foarte ușor
25 min

Marquise cu ciocolata este un desert fin, o combinatie intre un mousse concentrat de ciocolata si un parfait. Un desert rece delicios, cu preparare rapida si fara coacere.

Ingrediente

10

Materiale

  • tava de chec
  • folie alimentara
  • mixer electric

Preparare

  • Marquise cu ciocolata - Preparare etapa 1Puneti foile de gelatina in apa rece. Intr-un castron puneti ouale si zaharul si amestecati timp de 5-10 minute pana cand se omogenizeaza.
  • Marquise cu ciocolata - Preparare etapa 2Se topeste ciocolata impreuna cu untul. Se adauga gelatina bine scursa si se amesteca pana se dizolva bine.
  • Marquise cu ciocolata - Preparare etapa 3Se toarna ciocolata peste amestecul de oua si zahar si se amesteca usor pana cand se omogenizeaza.
  • Marquise cu ciocolata - Preparare etapa 4Puneti folie alimentara in forma de chec si adaugati mousse-ul rezultat. Puneti in frigider cel putin 4 ore.
  • Marquise cu ciocolata - Preparare etapa 5Transferati pe un platou de servire. Indepartati cu grija folia alimentara si presarati cu fulgi de migdale.
  • Marquise cu ciocolata - Preparare etapa 6Gata!

Punctează această reţetă

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Nici o legatura cu marchiza

abuz

anonymous

Reteta prezentata nu are nici o legatura cu reteta de marchiza autentica la care nu se foloseste gelatina.

abuz