Coroniță cu somon

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
50 min

Cu aluat de foietaj și umplutura la alegere, este posibil să îi surprinzi pe oaspeții tăi! Prezentați totul sub formă de coroană și va fi perfect!

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Coroniță cu somon - Preparare etapa 1Curățați ceapa și cățelul de usturoi apoi tăiați-le mărunt.
  • Coroniță cu somon - Preparare etapa 2Tăiați fileurile de somon în cuburi.
  • Coroniță cu somon - Preparare etapa 3Puneți ceapa și usturoiul într-o tigaie și căliți-le în ulei până devin aurii.
  • Coroniță cu somon - Preparare etapa 4Adăugați apoi somonul + sarea + piperul.
  • Coroniță cu somon - Preparare etapa 5La jumătatea gătitului, sfărâmăm somonul cu ajutorul spatulei. Amestecăm și gătim încă 5 minute.
  • Coroniță cu somon - Preparare etapa 6Luați amestecul de pe foc și puneți-l într-un bol.
    Adăugați măslinele + mozzarella rasă + muștarul.
  • Coroniță cu somon - Preparare etapa 7Tăiați aluatul foietaj în triunghiuri egale.
  • Coroniță cu somon - Preparare etapa 8Așezați o foaie de hârtie de copt pe o tavă de copt.
    Așezați un castron mic în mijloc și puneți triunghiurile de foietaj în jurul lui.
  • Coroniță cu somon - Preparare etapa 9Scoatem castronul și punem umplutura făcută anterior.
  • Coroniță cu somon - Preparare etapa 10Închideți cu aluatul.
    Ungeți blatul cu oul bătut.
    Adăugați câteva ierburi de Provence, sau ce alte plate aromatice vă plac (opțional) + mozzarella.
  • Coroniță cu somon - Preparare etapa 11Coaceți 20 de minute la 180°C până când blatul devine auriu.

    Gata!

Echipamente de gătit

cuptor
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: