Cafea cu lapte si inghetata

Desert
2 porții
Foarte ușor
15 min

Ingrediente

2

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Cafea dalgona


Preparare

  • Se pregateste cafeaua; se lasa a racit. Se amesteca galbenusurile cu 100 g. zahar, cu zaharul vanilat si cu sarea pana ce se obtine o crema.
  • Frisca se bate pana la jumatate cu zaharul ramas. Galbenusurile frecate se amesteca cu frisca si cafeaua, cu ajutorul telului.
  • Amestecul obtinut se pune intr-un recipient special pentru cuburi de gheata care se lasa la congelator cateva ore. Puneti apoi cate 6 pana la 8 cuburi in pahare inalte si umpleti-le cu lapte rece.
  • Incoronati bautura frapata cu frisca batuta si pudra de cacao.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+