Sufleu din branza cu masline verzi

Antreuri
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire30 min
  • Untul se freaca cu faina, se adauga smantana, se amesteca bine, apoi adaugam ouale batute si foarte putina sare, fiindca branza a fost destul de sarata si maslinele sunt sarate la fel. Se unge un vas termorezistent cu unt, se rup bucatile de branza si se imprastie pe toata suprafata vasului si turnam compozitia peste, apoi asezam maslinele. Se coace in cuptorul incalzit pana ce devine auriu, rumen deasupra, se serveste cald sau rece.

Punctează această reţetă

zilahi adelaZilahi adela

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

"si turnam compozitia peste" Eventual turnam compozitia de peste dar nu l-ai trecut la ingrediente!
Oricum, ce ai facut tu aici numai sufleu nu e!

abuz

anonymous

Un sufle implica albusele batute spuma ,aceasta se poate numi cu indulgenta branza la cuptor ,mai multa atentie ,ca tinerele doamne sa deprinda retetele asa cum se prepara corect

abuz
constanta_s2014

constanta_s2014

De ce Camembert? Asta e snobism. Telemeaua este foarte buna la un sufleu. Tu ai facut defapt o budinca. La un sufleu albusurile se bat spuma tare si de amesteca cu restul ingredientelor dar fara faina.

abuz

anonymous

Poftim exprimare:
"Untul se freaca... se adauga... se amesteca... apoi adaugam... Se unge... se rup... se imprastie... si turnam... apoi asezam... Se coace... se serveste".
Pai ori zici mereu se face... se drege, ori zici facem... dregem! Nu asa alandala cum ai facut tu! "turnam compozitia peste" in loc de "turnam compozitia deasupra" ca doar nu folosesti peste in aceasta reteta!

abuz

anonymous

Simplu,bun

abuz

anonymous

O branza mai ieftina nu merge?

abuz

anonymous

Gustos ...

abuz

anonymous

F. bun

abuz

anonymous

Excelent!!!

abuz

anonymous

De incercat ,nu are ce sa nu fie bun,dar Camembertul e cam scump

abuz
  • pagina 1 / 2