Sufleu din branza cu masline verzi
Ingrediente
Preparare
- Untul se freaca cu faina, se adauga smantana, se amesteca bine, apoi adaugam ouale batute si foarte putina sare, fiindca branza a fost destul de sarata si maslinele sunt sarate la fel. Se unge un vas termorezistent cu unt, se rup bucatile de branza si se imprastie pe toata suprafata vasului si turnam compozitia peste, apoi asezam maslinele. Se coace in cuptorul incalzit pana ce devine auriu, rumen deasupra, se serveste cald sau rece.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
anonymous
"si turnam compozitia peste" Eventual turnam compozitia de peste dar nu l-ai trecut la ingrediente!
Oricum, ce ai facut tu aici numai sufleu nu e!
anonymous
Un sufle implica albusele batute spuma ,aceasta se poate numi cu indulgenta branza la cuptor ,mai multa atentie ,ca tinerele doamne sa deprinda retetele asa cum se prepara corect

constanta_s2014
De ce Camembert? Asta e snobism. Telemeaua este foarte buna la un sufleu. Tu ai facut defapt o budinca. La un sufleu albusurile se bat spuma tare si de amesteca cu restul ingredientelor dar fara faina.
anonymous
Poftim exprimare:
"Untul se freaca... se adauga... se amesteca... apoi adaugam... Se unge... se rup... se imprastie... si turnam... apoi asezam... Se coace... se serveste".
Pai ori zici mereu se face... se drege, ori zici facem... dregem! Nu asa alandala cum ai facut tu! "turnam compozitia peste" in loc de "turnam compozitia deasupra" ca doar nu folosesti peste in aceasta reteta!
anonymous
Simplu,bun
anonymous
O branza mai ieftina nu merge?
anonymous
Gustos ...
anonymous
F. bun
anonymous
Excelent!!!
anonymous
De incercat ,nu are ce sa nu fie bun,dar Camembertul e cam scump
Punctează această reţetă