St jacques crocante

Aperitiv
Foarte ușor
1 h 5 m

Cu totii suntem de acord si aprobam asocierea scoicilor ST Jaques cu praz, nu-i așa? O reteta foarte simpla pentru acasa, testata si aprobata de intreaga echipa Ptitchef desigur ;-) Pentru aperitivul de Craciun, bufetul de Anul Nou sau orice alt eveniment festiv, aceasta reteta poate fi o idee de aperitiv usor.

Ingrediente

12

Materiale

  • Forma de copt muffins
  • Forma de taiat de 8 cm de diametru

Preparare

Preparare45 min
Gătire20 min
  • ST Jacques crocante - Preparare etapa 1Aplicati uleiul de masline pe o foaie de brick. Puneti o alta foia peste si ungeti iar cu ulei de masline. Acoperiti cu o ultima foaie de brick si ungeti cu ulei de masline.
  • ST Jacques crocante - Preparare etapa 2Folosind forma de taiat biscuiti, taiati cercurile din cele 3 foi de brick suprapuse. Puneti fiecare din aceste cercuri intr-o forma a tavii de copt briose (nu este nevoie sa ungeti formele).
  • ST Jacques crocante - Preparare etapa 3Coaceti 10 minute la 180°C.
  • ST Jacques crocante - Preparare etapa 4Spalati prazul si taiati-l. Sotati-l in ulei de masline pana cand se inmoaie.
    Puneti putin praz in fiecare forma.
  • ST Jacques crocante - Preparare etapa 5Caliti scoicile in ulei de masline pana cand sunt bine prajite.
  • ST Jacques crocante - Preparare etapa 6Puneti scoici in fiecare forma de aluat si adaugati cateva seminte de pin. In cele din urma, adaugati cateva picaturi de suc de lamaie peste fiecare cosulet.
  • ST Jacques crocante - Preparare etapa 7St Jacques sunt gata! Acestea vor trebui consumate imediat.

Punctează această reţetă

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: