Petitchef

ST Jacques crocante

Cu totii suntem de acord si aprobam asocierea scoicilor ST Jaques cu praz, nu-i așa? O reteta foarte simpla pentru acasa, testata si aprobata de intreaga echipa Ptitchef desigur ;-) Pentru aperitivul de Craciun, bufetul de Anul Nou sau orice alt eveniment festiv, aceasta reteta poate fi o idee de aperitiv usor.

Aperitiv
12 porții
45 min
20 min
Foarte ușor

Video

YouTube

Ingrediente

12

Materiale

  • Forma de copt muffins
  • Forma de taiat de 8 cm de diametru

Preparare

  • Etapa 1 - ST Jacques crocante
    Aplicati uleiul de masline pe o foaie de brick. Puneti o alta foia peste si ungeti iar cu ulei de masline. Acoperiti cu o ultima foaie de brick si ungeti cu ulei de masline.
  • Etapa 2 - ST Jacques crocante
    Folosind forma de taiat biscuiti, taiati cercurile din cele 3 foi de brick suprapuse. Puneti fiecare din aceste cercuri intr-o forma a tavii de copt briose (nu este nevoie sa ungeti formele).
  • Etapa 3 - ST Jacques crocante
    Coaceti 10 minute la 180°C.
  • Etapa 4 - ST Jacques crocante
    Spalati prazul si taiati-l. Sotati-l in ulei de masline pana cand se inmoaie.
    Puneti putin praz in fiecare forma.
  • Etapa 5 - ST Jacques crocante
    Caliti scoicile in ulei de masline pana cand sunt bine prajite.
  • Etapa 6 - ST Jacques crocante
    Puneti scoici in fiecare forma de aluat si adaugati cateva seminte de pin. In cele din urma, adaugati cateva picaturi de suc de lamaie peste fiecare cosulet.
  • Etapa 7 - ST Jacques crocante
    St Jacques sunt gata! Acestea vor trebui consumate imediat.


Poze

ST Jacques crocante
ST Jacques crocante - poza 2
ST Jacques crocante - poza 3
ST Jacques crocante - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu ricotta și nuci: cremoase și crocante
Paste cu ricotta și nuci: cremoase și crocante
2 porții
15 min
Foarte ușor
Rețetă Risotto cu st jacques si sofran
Risotto cu st jacques si sofran
2 porții
50 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Paella cu fructe de mare - explicata pas cu pas
Paella cu fructe de mare - explicata pas cu pas
4 porții
1 h 45 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Ceviche cu scoici la conservă
Ceviche cu scoici la conservă
2 porții
15 min
Foarte ușor

Articole conexe

Scoicile Saint Jacques - „Reginele Marilor” Scoicile Saint Jacques - „Reginele Marilor”

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează