Petitchef

Sorbet de piersici si vin spumant

Aperitiv
4 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Preparare: dupa ce am spalat bine piersicile si le stergem bine de apa, prepgatim siropul: amestecam vinul spumant cu zaharul. Fierbem pe foc 10 minute.
  • Lasam sa se racaesca bine.Scoatem samburii de la piersici, si le taiem.Le pasam in blender pana devin piure. Adaugam si siropul de vin spumant.
  • Si gata. Turnam in masina de inghetata. In 10 minute este gata.lasat si coaja de la piersici. Ii da un plus de gust si un aspect mai placut.Sa aveti pofta daca il faceti!


Poze

Sorbet de piersici si vin spumant
Sorbet de piersici si vin spumant - poza 2
Sorbet de piersici si vin spumant - poza 3
Sorbet de piersici si vin spumant - poza 4
Sorbet de piersici si vin spumant - poza 5
Sorbet de piersici si vin spumant - poza 6
Sorbet de piersici si vin spumant - poza 7
Sorbet de piersici si vin spumant - poza 8

Întrebări:




Comentarii:

27/09/2016

Am pus exact aceste cantitati numai ca am pus in plus albusul de la 3 oua batute foarte tare, iar siropul doar l-am adus la punctul de fiebere dupa care am turnat in fir subtire peste albusuri si abia apoi am adaugat piure-ul de piersici . Cand s-a racit suficient am turnat amestecul in masina de inghetata. A iesit o minune!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
23/07/2016

Cu siguranta vom avea pofta!

(0) (0) Abuz
12/01/2013

Demential !!!!!!!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sorbet de lime mango cu doar 3 ingrediente!
Sorbet de lime mango cu doar 3 ingrediente!
4 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ceai rece cu piersici
Ceai rece cu piersici
6 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta rustica cu piersici
Tarta rustica cu piersici
6 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect! Vin Sarbatorile, Sarbatorile vin! Vin Sarbatorile, Sarbatorile vin! Asocierea alimentelor cu vin- cateva reguli simple Asocierea alimentelor cu vin- cateva reguli simple

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează