Preparare: dupa ce am spalat bine piersicile si le stergem bine de apa, prepgatim siropul: amestecam vinul spumant cu zaharul. Fierbem pe foc 10 minute.
Lasam sa se racaesca bine.Scoatem samburii de la piersici, si le taiem.Le pasam in blender pana devin piure. Adaugam si siropul de vin spumant.
Si gata. Turnam in masina de inghetata. In 10 minute este gata.lasat si coaja de la piersici. Ii da un plus de gust si un aspect mai placut.Sa aveti pofta daca il faceti!
Am pus exact aceste cantitati numai ca am pus in plus albusul de la 3 oua batute foarte tare, iar siropul doar l-am adus la punctul de fiebere dupa care am turnat in fir subtire peste albusuri si abia apoi am adaugat piure-ul de piersici . Cand s-a racit suficient am turnat amestecul in masina de inghetata. A iesit o minune!!
Comentarii:
Am pus exact aceste cantitati numai ca am pus in plus albusul de la 3 oua batute foarte tare, iar siropul doar l-am adus la punctul de fiebere dupa care am turnat in fir subtire peste albusuri si abia apoi am adaugat piure-ul de piersici . Cand s-a racit suficient am turnat amestecul in masina de inghetata. A iesit o minune!!
Cu siguranta vom avea pofta!
Demential !!!!!!!!!!!!!!!