Pancakes cu drojdie

votează acum
Aperitiv
Foarte ușor
1 h 20 m
1123 Kcal

Ingrediente

2
Cost estimat: 1.44 (0.72€/porție)

Preparare

Preparare50 min
Gătire30 min
  • Se pun intr-un bol si se amesteca faina, drojdia, sarea, zaharul, laptele si uleiul pana cand nu mai sunt cocoloase. Se acopera bolul cu folie de plastic si se da la frigider pana a doua zi.
  • In ziua urmatoare scoateti bolul afara si incorporati 1/3 cana lapte de soia peste aluat. Amestecati bine si lasati la dospit 30 minute, in bucatarie.
  • Incalziti o tigaie. Pensulati cu putin ulei apoi stergeti-l cu un servetel de hartie. Turnati compozitie cu un polonic.
  • Adaugati fructe peste aluatul din tigaie. Can marginile nu mai sunt lucioase si la mijloc apar bule de aer, puteti intoarce clatita. Coaceti si cealalta parte.
  • Serviti cu margarina Earth Balance si cu sirop de artar si fulgi de migdale / dulceata etc. Sunt bune atat calde cat si reci insa sincer vorbind parca sunt mai gustoase reci.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 1122Kcal
  • Carbo: 184.5g
  • Grăsimi: 25.7g
  • Grăsimi sat.: 4g
  • Proteine: 30.2g
  • Fibre: 10.9g
  • Zahăr: 20.4g
  • ProPoints: 30
  • SmartPoints: 35
Informații nutriționale pentru 1 porție (395g)
R Retete vegane

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: