Mumii din foietaj

Aperitiv
Foarte ușor
30 min

Pentru un aperitiv ingrozitor de crocant de Halloween, optati pentru aceste pizza-mumie! Cu doar 4 ingrediente, transformati foietajul intr-un aperitiv simplu si original.Va explicam pasii realizarii acestei retete in videoclipul nostru de mai jos.

Ingrediente

8

Materiale

  • un taietor de fursecuri (sau pahar) cu diametrul de 9 cm
  • 1 furculita + 1 cutit

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Mumii din foietaj - Preparare etapa 1Desfaceti aluatul de foietaj. Cu un taietor rotund de fursecuri sau cu gura unui pahar cu cu diametrul de 9 cm, taiati 8 cercuri.
  • Mumii din foietaj - Preparare etapa 2Aranjati cercurile pe o tava de copt captusita cu hartie pergament si intepati-le cu o furculita. Puneti o lingura de sos de rosii pe fiecare cerc lasand o mică bordura.
  • Mumii din foietaj - Preparare etapa 3Presarati cascaval ras (aproximativ 2 lingurite pe cerc). Puneti sare si piper. Inmuiati degetele in apa si ungeti marginile aluatului.
  • Mumii din foietaj - Preparare etapa 4Taiați fasii din restul alautul de foietaj ramas. Aranjati fasiile de aluat pe cercuri, apasand bine marginile. Intepati si fasiile cu furculita.
  • Mumii din foietaj - Preparare etapa 5Introduceti la cuptor 15-20 min la 180° C. Taiati inelele din masline negre si asezati doua pe fiecare cerc. (daca nu doriti sa faceti o mumie Ciclop.)
  • Mumii din foietaj - Preparare etapa 6Gata! Nu-i asa ca arata dragut-infricosator?

Punctează această reţetă

Observații

Branza: puteti folosi cascavalul preferat!

Condiment: adaugati condimentele sau plantele aromate preferate!

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: