Lalele din roșii cherry cu branza kiri

Un aperitiv de primavara- dupa cum bine stiti, primavara incepe cu o adevarata feerie de flori de culori si de miresme imbatatoare.
Ingrediente
5
10-11 bucati :
Rețete inrudite
-
Tartine cu crema de branza, pesto si rosii cherry
-
Rosii cherry caramelizate
-
Paste cremoase cu burrata și roșii cherry
-
Salată vegetariană de orez: feta, porumb, morcovi, mazăre, roșii cherry și mentă
Preparare
Taiati ceapa arpagic foarte fin.
Se amestecă toate ingredientele într-un castron .Se spală roșiile cherry.
Se taie rosiile în 4 pe lungime dar numai pe trei sferturi.
Indepărtați cu grijă semințele roșiilor cu o linguriță.Pentru a introduce un fir de arpagic, faceti cu un cutit o gaura la
baza rosiei.
Dupa ce ati introdus arpagicul incepeti sa le umpleti cu garnitura de branza- puteti folosi un posh.Folositi un prosop de hârtie pentru a șterge surplusul de Kiri
Aranjati lalelele una cate una pe un platou, și le atașați cu un fir de arpagic .
Buchetul este gata , puteti sa-l oferiti invitatilor !
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Doina,
27/07/2017
Imi place ideea prezentarii . Voi face si eu acest aperitiv. Frumos si gustos!