-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Aperitiv
-
Rețete curry
-
Curry samosas
Curry Samosas
Un aperitiv cu arome din India - curry samosas! Sunt foarte usor de facut, iar tehnica de pliere a acestui triunghi este disponibila in video.
Preparare
-
Pregatiti umplutura: amestecati branza, curry-ul,adaugati sare si piper.
-
Taiati foile de brick in 2. Pliati partea rotunjita peste partea taiata pentru a obtine un dreptunghi.
-
Puneti aproximativ 1 lingura de umplutura la un capat.
Formati samosa: pliati foaia de brick pentru a forma un triunghi.
-
Pliati pana cand ramane o frunza mica. Ungeti restul foii cu oul batut si lipiti pentru a inchide samosa.
-
Puneti samosas pe o tava cu hartie de pergament si ungeti fiecare parte cu putin ulei de masline. Puneti in cuptor timp de 10 minute la 200° C.
-
Gata!
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Dar tot trebuie un sos ....un dip9cum se spune,mai nou)!