Petitchef

Ciuperci cu smantana pe paine prajita

Aperitiv
4 porții
10 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Ceapa si usturoiul tocate se calesc intr-o lingura de ulei incins. Se adauga untul si apoi ciupercile tocate. Se calesc pana se evapora tot lichidul. Se potrivesc de sare si se adauga smantana.
  • Se da intr-un clocot, se presara verdeata si se stinge focul. Intre timp se prajesc feliile de ciabatta. Se pune compozitia de ciuperci pe fiecare felie si se serveste.
  • Supa de telina si hribiPlacinta cu carne de caprioaraCoq au Vin rapidFasole verde cu rosii si ierburiSupa cu ou plutitorSomn cu smantana si ciuperci.
  • Mancare de iepure cu sosCiuperci Portobello la gratar cu cimbru si usturoiBruschetta cu ciuperci si sos aioliChiftelute cu ciuperci si smantanaBors rece de legumePui cu rosii si tarhonMiel inabusitCiuperci cu lamaieSote de ciuperci cu nuci prajite.


A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Halloumi prăjită la tigaie - cu miere și rozmarin
Halloumi prăjită la tigaie - cu miere și rozmarin
2 porții
16 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Spanac cu oua si smantana
Spanac cu oua si smantana
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gratin de cod si smantana
Gratin de cod si smantana
6 porții
1 h 5 m
Ușor
4.8 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete? Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează