Petitchef

Sufleu din branza cu masline verzi

Antreuri
4 porții
10 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Untul se freaca cu faina, se adauga smantana, se amesteca bine, apoi adaugam ouale batute si foarte putina sare, fiindca branza a fost destul de sarata si maslinele sunt sarate la fel. Se unge un vas termorezistent cu unt, se rup bucatile de branza si se imprastie pe toata suprafata vasului si turnam compozitia peste, apoi asezam maslinele. Se coace in cuptorul incalzit pana ce devine auriu, rumen deasupra, se serveste cald sau rece.


Poze

Sufleu din branza cu masline verzi
Sufleu din branza cu masline verzi - poza 2
Sufleu din branza cu masline verzi - poza 3

Întrebări:




Comentarii (14):

13/03/2016

"si turnam compozitia peste" Eventual turnam compozitia de peste dar nu l-ai trecut la ingrediente!
Oricum, ce ai facut tu aici numai sufleu nu e!

(0) (0) Abuz
13/03/2016

Un sufle implica albusele batute spuma ,aceasta se poate numi cu indulgenta branza la cuptor ,mai multa atentie ,ca tinerele doamne sa deprinda retetele asa cum se prepara corect

(0) (0) Abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 16/11/2015

De ce Camembert? Asta e snobism. Telemeaua este foarte buna la un sufleu. Tu ai facut defapt o budinca. La un sufleu albusurile se bat spuma tare si de amesteca cu restul ingredientelor dar fara faina.

(0) (0) Abuz
16/11/2015

Poftim exprimare:
"Untul se freaca... se adauga... se amesteca... apoi adaugam... Se unge... se rup... se imprastie... si turnam... apoi asezam... Se coace... se serveste".
Pai ori zici mereu se face... se drege, ori zici facem... dregem! Nu asa alandala cum ai facut tu! "turnam compozitia peste" in loc de "turnam compozitia deasupra" ca doar nu folosesti peste in aceasta reteta!

(0) (1) Abuz
13/10/2014

Simplu,bun

(0) (0) Abuz
30/03/2014

O branza mai ieftina nu merge?

(0) (0) Abuz
30/03/2014

Gustos ...

(0) (0) Abuz
30/03/2014

F. bun

(0) (0) Abuz
30/03/2014

Excelent!!!

(0) (0) Abuz
30/03/2014

De incercat ,nu are ce sa nu fie bun,dar Camembertul e cam scump

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu feta si masline
Chec aperitiv cu feta si masline
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Moelleux cu masline si parmezan
Moelleux cu masline si parmezan
4 porții
30 min
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează