Salata de varza cu maioneza, smantana si branza albastra (roquefort)

Ingrediente
Preparare
- Amestecati varza si morcovul intr-un bol.
- Amestecati smantana si branza cu mixerul si apoi amestecati-le cu restul ingredientelor.
- Dati la frigider cateva ore. Serviti cu orice fel de carne.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
anonymous
Foarte buna. As folosi telemea maturata de capra sau oaie, in loc de branza cu mucegai. In rest, perfect.
anonymous
Super buna
anonymous
USOARA, SAVUROASA, BUNA
anonymous
Fff buna
anonymous
Ce mizerie...!

constanta_s2014
Am cautat in DEX, de curiozitate, verbul "a razali" si raspunsul a fost ca acest cuvant nu exista in limba romana. Atunci intreb : vrei sa intri in istoria Academiei Romane ca inventatoare de cuvinte pe care nu le foloseste nimeni? Eu am inteles din context ca ai vrut sa spui ca ai dat varza pe razatoare. Nu stiu de ce, de lene sau ca nu prea le ai cu tocatul, pentru ca era mai simplu daca o tocai fideluta cu cutitul. Draga, daca nu te pricepi sa toci ceva foarte marunt nu prea ai ce cauta in bucatarie. Aminteste-ti ca la concursurile culinare una dintre probele eliminatorii era cea de indemanare. In privinta branzei exprimarea ta lasa de dorit. Cum sa pui branza "mucegaita"? Ti-era greu sa spui ca folosesti branza albastra(blue cheese) sau pur si simplu branza CU mucegai?
nimeni
O salata minunata facuta praf. Maioneza,smantana,se pare ca nu iti mai ajunge uleiul de masline pentru a mesteca si digera aceasta salata!
Branza nu este " MUCEGAITA " ci contine o ciuperca,
Daca esti tanara si neinstruita pune mana pe carte inainte de a spune ceva, e pacat sa strici si putinele lucruri bune ce exista.
anonymous
Am citit undeva ca mucegaiul de pe alimente este nociv, chiar poate sa provoace cancer, de ce sa lasam branza sa se mucegaiasca, nu o putem consuma proaspata?
anonymous
Buna, gustoasa
anonymous
Este foarte buna am incercat-0 este EXCELENTA
Punctează această reţetă