Rulada de carne tocata
O reteta noua, care a fost pe placul intregii familii
Ingrediente
6
Preparare
Preparare30 min
Gătire1 h 30 m
- Cartofii curatati ii radem, ii punem intr-o sita, ii spalam cu apa rece si ii lasam la scurs.
Tocam marunt ceapa, patrunjeleul si mararul si le punem intr-un vas in care am asezat carnea tocata. Mai adaugam ouale crude, usturoiul zdrobit si condimentele.
Painea o punem pentru 2-3 minute la inmuiat intr-un castron cu apa calda, dupa care o stoarcem si o zdrobim peste carnea tocata.
Adaugam si cartofii, scursi bine de apa, peste carnea tocata si amestecam bine toata compozitia. - Compozitia obtinuta o intindem pe o hartie de copt si o uniformizam. Pe mijlocul acesteia asezam carnaciorii, pe care ii imbracam in ardei copti. De o parte si de alta adaugam ciupercile si ouale fierte taiate in jumatate sau pe sfert.
- Incepem sa rulam usor cu ajutorul hartiei de copt. Dupa ce am rulat jumatate, dezlipim usor hartia si rulam si cealata parte, apasand usor dupa ce s-au suprapus marginile ruladei.
- Asezam rulada, cu tot cu hartia de copt intr-o tava de cozonac, dupa care taiem surplusul de hartie de copt de pe margini. O ungem cu ulei si o dam la cuptor, la foc mic, pentru proximativ 75 minute.
- Dupa ce s-a copt si rumenit scoatem rulada din tava de cozonac si o punem intr-o tava mai intinsa, cu partea ce s-a rumenit in jos. O ungem cu ulei si o mai lasam 10 minute la cuptor, tot la foc mic.
- Rulada de carne tocata o putem servi calda, langa o garnitura, sau rece, ca aperitiv.
Pofta buna!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Ceva care merita facut si e foarte bun. Spor la gatit si multa pofta.
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte , foarte buna,merita incercata.
am gătit această rețetă
anonymous
Ii super
am gătit această rețetă
anonymous
Pentru zile deosebite merge minunat!
am gătit această rețetă
anonymous
Arata foarte bine si este si foarte gustoasa mai ales daca adaugi si sos gravy...un deliciu!!!
am gătit această rețetă
C
cornelia52
Este intersanta. o voi incerca
anonymous
Arata bine

lacramioara_adriana_b2015
Bun
anonymous
Am cautat printre multe retete, si aceasta mi se pare cea mai buna. Ma duc deja la bucatarie sa incep sa o pregatesc!

dospinescu_a2013
Usor si foarte bun
Punctează această reţetă