Am pregatit legumele, decupand cubulete castravetii si lasand intregi rosiile si ridichiile. Pe un platou de lemn am pregatit betisoarele, cascavalul si mezelurile, taindu-le in maniera in care sa poata fi mancate cu usurinta, cu exceptia jambonului am pus si eu mezeluri romanesti, aduse de curand din vacanta.
Am ordonat legumele si mezelurile pe betisoare in functie de inspiratie, pe cele mai mici am pus doar rosii cerise si cascaval pe cele mare altervativ din toate cate o bucatica, decorand cu o frunza de ruccola care merge si f bine la gust .
Le-am asezat pe un platou mai mare, calculati cate vreti pe o persoana sau le asezati pe toate si se serveste toata lumea, in functie de ce doriti. Intr-un colt al platoului am facut un mic decor din ruccola, o rosie si 2 betisoare cu legume.
I-as sugera autoarei retetei sa puna aceste frumoase frigarui pe cele mici infipte intr-un mar mai mare,pe cele mari intr-un grapefruit.Efectul va fi deosebit.
Comentarii:
Nu merita osteneala!
I-as sugera autoarei retetei sa puna aceste frumoase frigarui pe cele mici infipte intr-un mar mai mare,pe cele mari intr-un grapefruit.Efectul va fi deosebit.
Obisnuit dar bune
E ceva fara......nimic.Imi cer scuze dar .....nu este ceva deosebit.
As sugera si o stropeala cu un dressing
Simplu si arata bine si daca ai produse bune : gustos!
Prea simplu
Foarte bun
Buonaaaa