Varza calita cu ciolan
Ingrediente
8
Preparare
Preparare10 min
Gătire1 oră
- Intr-o oala cu presiune se pune ciolanul, varza taiata marunt, dafinul , piperul, ceapa si bulionul, se completeaza cu apa, se inchide si se fierbe aprox o ora.
Dupa acest timp, se transfera intr-o cratita, se adauga de preferinta putin marar tocat marunt si se baga la cuptorul incalzit in prealabil, aprox 20 minute ca sa se rumeneasca deasupra si sa scada apa.
Se serveste cu ardei iute si cui place, mamaliguta.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Minunata !
anonymous
FOARTE BUNA LA ACEASTA VREME
anonymous
O porcarie mai mare nici ca s-a pomenit, sa fierbi ciolanul o ora impreuna cu varza, tu ai habar de bucatarie sau iti bati joc de noi?
anonymous
Incredibil! Sa pui varza taiata fideluta la oala sub presiune si sa fiarba acelasi timp ca si ciolanul. Deci ai de ales intre un ciolan ca o bucata de cauciuc sau o varza sub forma de pasta neidentificabila:)
anonymous
Nu este buna deloc nu are nici un gust
anonymous
Inestectit dar..............poate bun...... mai aspectuoasa e farfuria..ca prezentare
Punctează această reţetă