Intr-o oala cu presiune se pune ciolanul, varza taiata marunt, dafinul , piperul, ceapa si bulionul, se completeaza cu apa, se inchide si se fierbe aprox o ora.
Dupa acest timp, se transfera intr-o cratita, se adauga de preferinta putin marar tocat marunt si se baga la cuptorul incalzit in prealabil, aprox 20 minute ca sa se rumeneasca deasupra si sa scada apa.
Se serveste cu ardei iute si cui place, mamaliguta.
Incredibil! Sa pui varza taiata fideluta la oala sub presiune si sa fiarba acelasi timp ca si ciolanul. Deci ai de ales intre un ciolan ca o bucata de cauciuc sau o varza sub forma de pasta neidentificabila:)
Comentarii:
Minunata !
FOARTE BUNA LA ACEASTA VREME
O porcarie mai mare nici ca s-a pomenit, sa fierbi ciolanul o ora impreuna cu varza, tu ai habar de bucatarie sau iti bati joc de noi?
Incredibil! Sa pui varza taiata fideluta la oala sub presiune si sa fiarba acelasi timp ca si ciolanul. Deci ai de ales intre un ciolan ca o bucata de cauciuc sau o varza sub forma de pasta neidentificabila:)
Nu este buna deloc nu are nici un gust
Inestectit dar..............poate bun...... mai aspectuoasa e farfuria..ca prezentare