Salată de ciuperci

cu roșii ...
Ingrediente
2
Cost estimat: 2.92Euros€ (1.46€/porție)
Preparare
Preparare10 min
Gătire10 min
- Ciupercile se curăță de pieliță cu un cuțit mic. Toată lumea recomandă ca ciupercile să nu se spele, alegerea este a dvs.
Ciupercile se feliază și se pun pe un grătar (plită) încins în prealabil.
Se întorc după 2-3 minute și se lasă să se frigă și pe partea cealaltă.
Se scot într-un castron.
Spălăm și feliem roșiile după care le aranjăm pe un platou.
Curățăm ceapa, se taie fideluță și se pune peste roșii, apoi adăugăm ciupercile.
Într-un castron amestecăm usturoiul pisat cu uleiul de măsline, zeama de lămâie, mierea de albine, sare și piper.
Turnăm sosul peste ciuperci și presărăm mărar tocat mărunt.
Poftă bună!
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 282Kcal
- Carbo: 9.7g
- Grăsimi: 22.7g
- Grăsimi sat.: 2.9g
- Proteine: 6.4g
- Fibre: 5.6g
- Zahăr: 6.1g
- ProPoints: 8
- SmartPoints: 9
Informații nutriționale pentru 1 porție (294g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
17/01/2015
Imi permit o sugestie;incercati aceasta reteta dar cu ciupercile netratate termic Sper sa va placa!
am gătit această rețetă
17/02/2014
A ceasta reteta este cea mai gustoasa care am facuto
am gătit această rețetă
07/12/2013
Mie mea placut mancarea cu salata de ciuperci cu usturoi
am gătit această rețetă
A
Alicutza,
28/11/2013
Este f buna si cu ciuperci crude,lasate cateva ore la marinat !
am gătit această rețetă
09/04/2019
Tu nu esti"ReteteBauturi" ci numele tau este Elucubratii culinare", adica aberatii culinare.