Parfait de pepene galben

Altele
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire15 min
  • Se amesteca zaharul, zaharul vanilat cu laptele si oul batut usor; se pune compozitia rezultata la fiert, amestecand mereu pana incepe sa se ingroase compozitia.
  • Se da apoi vasul la o parte si se lasa la racit. Se adauga pepenele, facut piure sau taiat bucatele foarte mici si se amesteca. Se toarna apoi frisca batuta amestecand usor cu o lingura de lemn sau spatula.
  • Parfait-ul se toarna intr-o forma de chec si se pune la congelator. Dupa vreo 3, 4 ore, il scoateti si il amestecati energic, pentru a nu face ace de gheata.

Punctează această reţetă

Laura SavaLaura Sava

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

SilviaBar

Acela este parfait-ul

abuz

anonymous

In poze ai si ceva branza, (urda?) dar taci chitic si nu zici nimic!

abuz

anonymous

Foarte simplu de facut si cu siguranta ca este foarte bun

abuz

anonymous

Mmmmmmmmmmm!

abuz