Parfait de pepene galben
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire15 min
- Se amesteca zaharul, zaharul vanilat cu laptele si oul batut usor; se pune compozitia rezultata la fiert, amestecand mereu pana incepe sa se ingroase compozitia.
- Se da apoi vasul la o parte si se lasa la racit. Se adauga pepenele, facut piure sau taiat bucatele foarte mici si se amesteca. Se toarna apoi frisca batuta amestecand usor cu o lingura de lemn sau spatula.
- Parfait-ul se toarna intr-o forma de chec si se pune la congelator. Dupa vreo 3, 4 ore, il scoateti si il amestecati energic, pentru a nu face ace de gheata.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
S
SilviaBar
Acela este parfait-ul
anonymous
In poze ai si ceva branza, (urda?) dar taci chitic si nu zici nimic!
anonymous
Foarte simplu de facut si cu siguranta ca este foarte bun
anonymous
Mmmmmmmmmmm!
Punctează această reţetă