Am descoperit o reteta cu 100% faina secara (e pt. masina de paine). Se face in felul urmator:
Preparare
Ingredientele se pun in masina de paine in ordinea indicata in instructiunile de folosire si gata painea de secara 100% .Iese foarte bine , nu e deloc tare si densa ,ci pufoasa si aerata. Respectati reteta si cu siguranta va iesi o painica delicioasa!
Chiar iese buna! Marea majoritate a retetelor nu sunt cu faina de secara suta la suta. Un singur lucru, daca nu aveti lecitina de soia si inlocuiti cu ou, o sa fie mai inspre cozonac :) Zahar brun in loc de melasa merge bine
Comentarii:
Chiar iese buna! Marea majoritate a retetelor nu sunt cu faina de secara suta la suta. Un singur lucru, daca nu aveti lecitina de soia si inlocuiti cu ou, o sa fie mai inspre cozonac :) Zahar brun in loc de melasa merge bine
Ok
FB
...si banuiesc ca pute toata a drojdie! 10 g inseamna mai mult de un plic la 255 g secara!
Boule!