Hribi la cuptor si fasole alba (reteta toscana)

Hribi la cuptor si fasole alba (reteta toscana)
Altele
4 porții
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Crochete de fasole alba


Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Fasolea se pune la fiert in apa cam 1 ora pentru a deveni moale, cu sare, o rosie si oregano.
  • Ciupercilor le rupem codita, le curatam, le punem pe o folie de aluminiu. In fiecare catiulita inseram bucatele de usturoi. Apoi le saram, piperam si turnam peste ele 3 linguri de ulei de masline. Punem si frunzelede oregano si menta pisate, pentru a scoate toata aroma din ele.
  • Sigilam folia de aluminiu intr-un pachetel pe care il dam la cuptor la 200 grade C cam 40 de minute intr-o tava cu apa de 1/2 de deget .
  • Servim ciupercile cu fasolea alba peste care turnam si putin ulei de masline. Gusturile si aromele vor fi senzationale.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

12/06/2012

Este o reteta extraordinara am sa o incerc si eu !

(0) (0) abuz



+