Pentru frumuselul din imagine am batut bine zaharul cu uleiul si sarea , apoi si cu apa, vanilia, bicarbonatul stins cu otet si praful de copt. Desi, dupa parerea mea, praful de copt merge bine impreuna cu faina cernuta.
A pus mai apoi si faina si cacaua si a mixat bine, pentru incorporare. Cum spuneam, a suplimentat un pic cantitatea de faina, asa mi s-a parut necesar, compozitia rezultata fiind destul de fluida.
A turnat amestecul intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si am dat-o la cuptor, 10 minute la foc mare, apoi la 180 de grade, inca vreo 40 de minute.
Faceti testul scobitorii, e cel mai sigur. A pudrat cu zahar pudra cu aroma de vanilie. S-a lasat cu "bataie".
Comentarii:
Rețetă e buna dar e a doamnei garoafa coman din cartea mâncăruri și dulciuri de post. Ii zice chec american!
Excelent !
Minunat!
Este foarte bun..L-am incercat si eu astazi :)
E de post si daca acuma de pasti nu suntem in post nu prea mia placut