Castraveti murati in foi de vita de vie

Castraveti murati in foi de vita de vie
Altele
4 porții
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Chiftelute de vita cu parmezan


Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Se spala castravetii si se pun intr-un vas impreuna cu hreanul curatat si taiat fasii.
  • Se pune apa la fiert cu sarea si se lasa sa dea cateva clocote, apoi se toarna saramura fierbinte peste castraveti.
  • Se acopera vasul si se lasa pana a doua zi.
  • A doua zi se scot catravetii si se infasoara fiecare intr-o frunza de vita de vie.
  • Se aseaza in borcane, iar printre ei se pun marar, cimbru, usturoi, hrean si boabe de mustar.
  • Se fierbe inca o data saramura in care au stat castravetii si se toarna fierbinte in borcan.
  • Se adauga otetul si se inchide borcanul, invelindu-l apoi cu o patura pana se raceste.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

24/07/2011

Super

(0) (0) abuz



+