Borș de sfeclă roșie

Borș de sfeclă roșie
Antreuri
8 porții
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

8

Preparare

Preparare15 min
Gătire40 min
  • Sfecla se curăță și se taie fideluță.
    Sfecla se pune la fiert în 2 litri de apă împreună cu ceapa tăiată mărunt și morcovul tăiat fideluță.
    După 20 minute de fiert adăugăm și cartofii tăiați cubulețe.
  • După 15 minute, când cartofii s-au fiert adăugăm borșul clocotit și verdeața tocată mărunt.
    Mai lăsăm 2-3 minute pe foc.
  • Între timp batem cele 2 ouă într-un castronel și le adăugăm în borșul clocotit, amestecând imediat pentru a nu se coagula.
  • Se poate servi atât rece cât și rece cu smântână.
RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 5
13/12/2016

FARA CARNE ?

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
06/06/2016

F buna bv bv bv bv bv bv

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
10/07/2015

Si putina sare, dupa gust, e foarte buna, tocmai am facut-o, acum o savurez!

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
13/02/2015

Foarte buna

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
25/08/2013

Foarte gustoasa....mmmmmm

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
Virginia, 25/09/2017

Este foarte sanatoasa !!O gătea mama cand eram copii si. eram f sanatosi!!

(0) (0) abuz
25/03/2015

Am sa gatesc chiar miine

(0) (0) abuz
28/01/2015

Foarte gustoasa

(0) (0) abuz
camelia_m2014
camelia_m2014, 16/01/2015

Nu am făcut această reţetă, sper să fie la fel de bună ca cea pe care am mâncat-o într-un restaurant la Tallin. Mi-a rămas inima la ea, am încercat să obţin reţeta dar nu am găsit-o. Sper ca aceasta să fie măcar pe jumătate de bună ca aceea, de aceea i-am şi dat 3 stele !!

(0) (0) abuz
05/12/2014

1l de bors la 2 l de supa?! Ai putut sa o mananci?
Cred ca ai copiat reteta fara sa o fi preparat-o anterior publicarii!

(2) (1) abuz
  • pagina 1 / 5