Aluat pentru ecler, choix a la creme, profiterol

Ingrediente
4
Cost estimat: 1.53Euros€ (0.38€/porție)
Preparare
- Puneti intr-o oala apa, untul, si sarea si lasati pe foc pana incepe sa fiarba. Cand a inceput sa fiarba, dati oala deoparte de pe foc si adaugati faina toata odata..
- Amestecati repede pana cand obtinetiun aluat omogen care se desprinde de pe peretii vasului. Lasati-o sa se racoreasca, amestecand din cand in cand.
- Cand este calduta, incepeti sa adaugati ouale, pe rand. Nu se adauga urmatorul ou pana cand nu s-a integrat bine in compozitie oul adaugat deja.
- Continuati astfel pana terminati toate ouale si amestecati pana obtineti un aluat omogen, de consistenta unei creme groase.
- Cand ati obtinut consistenta potrivita o puteti folosi pentru a prepara prajiturile.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 366Kcal
- Carbo: 22.1g
- Grăsimi: 26g
- Grăsimi sat.: 15.1g
- Proteine: 10g
- Fibre: 1.2g
- Zahăr: 1.1g
- ProPoints: 10
- SmartPoints: 14
Informații nutriționale pentru 1 porție (169g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super!!!