Aluat pentru ecler, choix a la creme, profiterol

Aluat pentru ecler, choix a la creme, profiterol
Altele
4 porții
Foarte ușor
15 min
366 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 1.53 (0.38€/porție)

Preparare

  • Puneti intr-o oala apa, untul, si sarea si lasati pe foc pana incepe sa fiarba. Cand a inceput sa fiarba, dati oala deoparte de pe foc si adaugati faina toata odata..
  • Amestecati repede pana cand obtinetiun aluat omogen care se desprinde de pe peretii vasului. Lasati-o sa se racoreasca, amestecand din cand in cand.
  • Cand este calduta, incepeti sa adaugati ouale, pe rand. Nu se adauga urmatorul ou pana cand nu s-a integrat bine in compozitie oul adaugat deja.
  • Continuati astfel pana terminati toate ouale si amestecati pana obtineti un aluat omogen, de consistenta unei creme groase.
  • Cand ati obtinut consistenta potrivita o puteti folosi pentru a prepara prajiturile.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 366Kcal
  • Carbo: 22.1g
  • Grăsimi: 26g
  • Grăsimi sat.: 15.1g
  • Proteine: 10g
  • Fibre: 1.2g
  • Zahăr: 1.1g
  • ProPoints: 10
  • SmartPoints: 14
Informații nutriționale pentru 1 porție (169g)
CCassandra17

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Super!!!

abuz