Fondue de praz
Cautati o garnitura usoara pentru peste si carne? Fondul nostru de praz gustos este cel mai potrivit. In plus, va fi o buna ocazie si pentru copii de a manca legume :-)
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
Taiati partea ala a prazului, curatati-o bine pentru a indeparta resturile de sol si tocati-o marunt.
Intr-o tigaie, se topeste putin unt si se prajește salota tocata.
Se adauga prazul si se caleste la foc mediu. Gatiti timp de 20 de minute, amestecand ocazional.
Adaugati vinul alb si gatiți timp de 2-3 minute. Apoi adăugati smantana, sarea, piperul si nucsoara rasa.
Amestecati bine, gatiti timp de 5 minute si luati de pe foc.
Gata!
Observații
Vinul alb: aici nu este esential, ci doar da aroma felului de mancare. Nu ezitati sa il eliminati daca nu il doriti in reteta dvs.
Salota: o puteti inlocui cu o ceapa.
Nucsoara: aici nu este esentiala.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!