Fondue de praz

Acompaniamente
Foarte ușor
50 min
163 Kcal

Cautati o garnitura usoara pentru peste si carne? Fondul nostru de praz gustos este cel mai potrivit. In plus, va fi o buna ocazie si pentru copii de a manca legume :-)

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Fondue de praz - Preparare etapa 1Taiati partea ala a prazului, curatati-o bine pentru a indeparta resturile de sol si tocati-o marunt.
  • Fondue de praz - Preparare etapa 2Intr-o tigaie, se topeste putin unt si se prajește salota tocata.
  • Fondue de praz - Preparare etapa 3Se adauga prazul si se caleste la foc mediu. Gatiti timp de 20 de minute, amestecand ocazional.
  • Fondue de praz - Preparare etapa 4Adaugati vinul alb si gatiți timp de 2-3 minute. Apoi adăugati smantana, sarea, piperul si nucsoara rasa.
  • Fondue de praz - Preparare etapa 5Amestecati bine, gatiti timp de 5 minute si luati de pe foc.
  • Fondue de praz - Preparare etapa 6Gata!

Punctează această reţetă

Observații

Vinul alb: aici nu este esential, ci doar da aroma felului de mancare. Nu ezitati sa il eliminati daca nu il doriti in reteta dvs.
Salota: o puteti inlocui cu o ceapa.
Nucsoara: aici nu este esentiala.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 163Kcal
  • Carbo: 5.9g
  • Grăsimi: 12.6g
  • Grăsimi sat.: 8.6g
  • Proteine: 3.1g
  • Fibre: 3g
  • Zahăr: 4.9g
  • ProPoints: 4
  • SmartPoints: 8
Informații nutriționale pentru 1 porție (161g)
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: