Distreaza-te cu copiii si realizeaza aceste mascute de carnaval comestibile. Urmati toti pasii de realizare a acestei retete pentru un rezultat de succes.
Preincalziti cuptorul la 180° C. Desfaceti aluatul si taiati formele de masti. Reutilizati resturile: formati o minge de aluat si intindeti-o pentru a taia noi forme de masti.
Faceti gauri la ambele capete folosind un pai. Puneti in cuptor 8 minute. Lasati sa se raceasca.
Pregatiți glazura: cu un mixer electric, amestecati putin albusul de ou cu zaharul pudra pentru a forma o pasta. Separati glazura in 4.
Puneti o picatura de colorant portocaliu si amestecati. Adaugati colorant daca este necesar pana cand se obtine culoarea dorita. Faceti acelasi lucru pentru celelalte culori.
Umpleti pungile de patiserie cu glazura și apoi trageti conturul cu glazura. Lasati sa se usuce si se umpleti cu glazura. Intindeti glazura cu o scobitoare.
Daca glazura s-a uscat, puteti decora cu o alta culoare peste. Lasati iar sa se usuce. Treceti panglica prin gaurile de masca.
Comentarii:
Ce este "aluat sable?"