Incalziti faina intr-o tigaie pe foc mediu. Cand isi schimba usor culoarea, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.
Faceti acelasi lucru cu migdalele pudra. (Aveti grija ca vor praji mai repede). Luati de pe foc si dati deoparte.
Imediat de faina s-a racit, cerneti-o intr-un castron. Adaugati migdale prajite si racite, scortisoara si coaja de lamaie. Se amesteca toate si se lasa deoparte.
In vasul robotului de patiserie echipat cu o paleta de frecat, puneti zaharul pudra si untura (la temperatura camerei) si se amesteca.
Cand textura devine cremoasa, se adauga migdale pudra si faina cernuta si se amesteca pana se obtine o pasta neteda.
Puneti faina pe suprafata de lucru si formati o minge din aluatul, apoi intideti-l. Trebuie sa aiba o grosime de 2 cm. Folosind o forma rotunda de taiat, formati mantecados.
Puneti mantecados intr-o tava cu hartie de copt si adaugati semințe de susan deasupra.
Coaceti 20- 25 minute la 190°C. Scoateti sin cuptor si lasati sa se raceasca.