Coarne de gazela, mici delicii orientale

votează acum
Gustări
8 porții
Ușor
1 h 45 m

Coarnele de gazela sunt fursecuri de origine marocana si sunt facute dintr-o pasta de migdale la interior, imbracata intr-un aluat foarte fin. Denumirea vine de la forma prajiturelelor :)


Ingrediente

8

Pentru aluat:

Pentru pasta de migdale:

Cost estimat: 21.48 (2.69€/porție)

Materiale


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare1 h 30 m
Gătire15 min


Observații

Variatii : in cazul in care pregatirea aluatului vi se prea complicat, puteti sa il inlocuiti cu seminte susan. Rulati fiecare baton de pasta de migdale in seminte de susan, apoi coaceti timp de 10 minute la 180°C


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+