Aperitiv samosas cu mere si scortisoara
Pentru o gustare inedita, bucurati-va de aceste samosas cu mere si scortisoara! Sunt foarte usor de facut, cu umpluturi diferite, iar tehnica de pliere a acestui triunghi este disponibila in video. Faceti combinatii sarate sau dulci.
Ingrediente
6
Materiale
- 1 pensula
Rețete inrudite
-
Placinta cu mere si scortisoara-petitchef
-
Chips-uri de mere cu scorțișoară la air fryer
-
Mere coapte cu scortisoara
-
Tarta cu mere, nuci si scortisoara
Preparare
Preparare15 min
Gătire10 min
Curatati coaja si taiati marul in cuburi mici. Topiti untul sarat intr-o tigaie fierbinte, adaugati marul, scortisoara si amestecati. Acoperiti 5 minute.
Taiati foile de brick in 2.
Pliati in jumatate: pliati muchia rotunda peste muchia taiata.Asezati o lingura de mere la capatul foii de brick si impaturiti astfel incat sa iasa un triunghi.
Continuati sa pliati acest triunghi pana la sfarsitul foii. Ungeti capatul de foaie ramas cu oul batut.
Puneti samosas pe o tava de copt acoperita cu hartie de pergament. Ungeti fiecare parte a samosei cu unt topit. Se da la cuptor timp de 10 minute la 200° C.
Gata!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!