Chec cu resturi de raclette

Felul principal
6 porții
Foarte ușor
1 h 5 m

In bucatarie nu exista resturi, totul se recicleaza, se reinventeaza, se consuma. Aveti cateva bucati de branza raclette uitata in frigider? Alegeti sa faceti un chec sarat! Adaugati niste jambon crud sau salam, cartof si ati inventat o reteta usoara si rapida! Se poate consuma la un picnic sau cand nu stiti ce sa gatiti pentru cina de duminica ;-)

Ingrediente

6

Materiale

  • tava de copt

Preparare

Preparare20 min
Gătire45 min
  • Chec cu resturi de raclette - Preparare etapa 1Taiati resturile de raclette in bucati mici.
  • Chec cu resturi de raclette - Preparare etapa 2Se amesteca ouale si laptele. Adaugati faina, drojdia, sarea si piperul si se amesteca bine.
  • Chec cu resturi de raclette - Preparare etapa 3Apoi adaugati uleiul si amestecati bine, apoi restul bucatilor de branza raclette.
  • Chec cu resturi de raclette - Preparare etapa 4Se toarna acest amestec intr-o tava de chec bine unsa si se niveleaza frumos.
  • Chec cu resturi de raclette - Preparare etapa 5Coaceti 45 de minute la 180° C. Asteptati pana cand se raceste bine inainte de a scoate din tava.
  • Chec cu resturi de raclette - Preparare etapa 6Gata!

Echipamente de gătit

cuptor
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Machilleos, 04/09/2018

Hahahaaaaaaaaa

(0) (0) abuz
platon_n2013
platon_n2013, 28/11/2017

ESTE O IDEIE BINE VENITĂ DE SĂRBĂTORI

(0) (1) abuz
Dana, 27/11/2017

Super tari comentariile! Si sunca din video nu e salam :).

(0) (0) abuz
John_, 27/11/2017

Buna reteta! Astia de la Petit sunt oameni "cititi" dom'le! Aveam in casa tot ce trebuie. Doar "racletele" lipseau, asa ca am plecat la Hipermarket. Sa vezi chestie! Prima data mi-au dat unele cica bune pentru curatat geamurile. Am zis ca trebuie sa fie altceva. Au incercat cu unele bune pentru parbrize, ca tot vine iarna, ziceau ei. Eu, nemultumit, i-am intrebat daca n-au niste resturi de "raclete", ca asa scrie in reteta. Cred ca s-au suparat tare ca m-au fugarit pana la iesire! Asa ca am ramas cu pofta-n cui. Dar m-a intreb: de unde naiba face rost Petitchef de toate "resturile" de retete?

(3) (0) abuz
Georg, 26/11/2017

Tort de Raclette...asta este chec (de Raclette) mon cher. Si apoi de ce Raclette? Multe fanmdoseli pe lumea asta si mai ales la noi. Hmmmmm....

(3) (0) abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 26/11/2017

Si zici ca branza aia se numeste raclette? Sa stii ca tot neamul meu incepand cu mine, parintii mei si pana la stra-strabunicii mei, numai raclette am mancat!!! In ce tara traiesti draga? Tu faci misto de noi? Eu nu am auzit in viata mea sa existe pe la noi vreun soi de branza cu numele asta! Si, ma rog, sa facem abstractie de "raclette" si sa zicem ca e cascaval toata ziua, pai asa arata un tort? Asta e chec toata ziua nicidecum tort! Mai lasati dracu' fandoselile si fitele si puneti retete cu ingrediente pe intelesul tuturor.

(4) (0) abuz