Petitchef

Tartar de ton cu garnituri de iarna

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Pentru tartarul de ton:

Pentru garnituri in varianta de iarna:

Preparare

  • Pentru tartar,a tocat fileul de ton cu cutitul si a amestecat carnea cu restul ingredientelor.A lasat-o la rece o jumatate de ora,sa se patrunda aromele.
  • Pentru garnituri,am taiat castravetii,gogosarii, maslinele, galbenusul, albusul, ardeiul iute,foarte fin. A scos carnea de la rece si am asezat-o pe farfurie cu un inel de inox.
  • A pus in jurul ei felii de lamaie si garniturile. A stropit tartarul cu ulei de masline,am presarat frunze de rozmarin.
  • A pus alaturi cateva felii de paine prajita. A meritat pe deplin asteptarea.O mancare sanatoasa, hranitoare, suculenta,plina de arome. Daca nu ati facut tartar de peste pana acuma,faceti-va curaj si incercati.


Întrebări:




Comentarii:

cristian_g2017_1, 30/12/2019

Eu ador tartarul de vita, de f multi ani, iar tonul l-am descoperit acum cca 6 luni si este o senzatie! De obicei il mancam in felii mici in sos de capere! Dar, fiica mea cea mare este experta in tartar de ton! De ce nu am dat nota maxima? Nu s-a mentionat nimic despre rosiile care apar in farfuria finala! Pofta buna si daca nu va place pestele crud, sa nu mergeti in Japonia si multe alte tari ale lumii, unde este o DELICATESA! Ramaneti pe friptura banala de porc!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
costi1960, 24/02/2016

Peste crud? Nu-s marile si oceanele pline de mercur, cadminu si pesticide? Sigur nu-i toxic?

(0) (0) Abuz
30/10/2011

GROZAVA

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tartar cu prosciutto si pepene
Tartar cu prosciutto si pepene
2 porții
20 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Tartar de somon
Tartar de somon
2 porții
20 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Biftec tartar simplu si usor
Biftec tartar simplu si usor
3 porții
20 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Paste cu un sos de ton, fistic și lămâie
Paste cu un sos de ton, fistic și lămâie
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează