Sufleu de spanac cu cartofi

Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire40 min
- Cartofii se pun la fiert in coaja.
Spanacul se decongeleaza.
Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt.
Ciupercile se spala si se taie in doua.
Ceapa se caleste in 3 linguri de ulei.
Cand este aproape gata, se adauga ciupercile si se mai calesc cateva minute.
Intre timp cartofii se curata de coaja, se taie bucatele mici si se amesteca cu ceapa si ciupercile.
Intr-o tigaie calim usturoiul si adaugam spanacul pe care il calim cateva minute.
Batem oulalele spuma si le adugam peste spanac.
Amestecam usor spanacul cu cartofii.
Condimentam cu sare si piper.
Punem totul intr-o tava unsa cu unt (ulei) si dam la cuptor pentru 30-40 minute.
Servim fierbinte.
Bon Appetit!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Delicioasa
am gătit această rețetă
anonymous
Reteta pare super, dar cu spanac proaspat nu se poate face?
anonymous
Imi place reteta ,este ceva nou....
anonymous
Eu o fac destul de des dar cartofii ii sfarim ca la piure si pun si un rind de brinza telemea nu prea sarata,Imi plac multe dintre retete si chiar mi-au placut,
anonymous
Eu as adauga putina branza rasa ( orice fel) si un pic de smantana ,am mai facut asa ceva si e f bun!
anonymous
Mancare pentru raţe...
anonymous
Excelent, cea mai buna mancare cu spanac
anonymous
Foarte buna reteta
anonymous
Foarte bun!
T
Theodora
,,,,,,deliciossss,,,,,,,,
Punctează această reţetă