Cartofii se pun la fiert in coaja. Spanacul se decongeleaza. Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. Ciupercile se spala si se taie in doua.
Ceapa se caleste in 3 linguri de ulei. Cand este aproape gata, se adauga ciupercile si se mai calesc cateva minute.
Intre timp cartofii se curata de coaja, se taie bucatele mici si se amesteca cu ceapa si ciupercile.
Intr-o tigaie calim usturoiul si adaugam spanacul pe care il calim cateva minute.
Batem oulalele spuma si le adugam peste spanac. Amestecam usor spanacul cu cartofii. Condimentam cu sare si piper. Punem totul intr-o tava unsa cu unt (ulei) si dam la cuptor pentru 30-40 minute.
Eu o fac destul de des dar cartofii ii sfarim ca la piure si pun si un rind de brinza telemea nu prea sarata,Imi plac multe dintre retete si chiar mi-au placut,
Comentarii (32):
Delicioasa
Reteta pare super, dar cu spanac proaspat nu se poate face?
Imi place reteta ,este ceva nou....
Eu o fac destul de des dar cartofii ii sfarim ca la piure si pun si un rind de brinza telemea nu prea sarata,Imi plac multe dintre retete si chiar mi-au placut,
Eu as adauga putina branza rasa ( orice fel) si un pic de smantana ,am mai facut asa ceva si e f bun!
Mancare pentru raţe...
Excelent, cea mai buna mancare cu spanac
Foarte buna reteta
Foarte bun!
,,,,,,deliciossss,,,,,,,,