Sufleu de spanac cu cartofi

Sufleu de spanac cu cartofi
Felul principal
Ușor
1 h 10 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire40 min
  • Cartofii se pun la fiert in coaja.
    Spanacul se decongeleaza.
    Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt.
    Ciupercile se spala si se taie in doua.

    Ceapa se caleste in 3 linguri de ulei.
    Cand este aproape gata, se adauga ciupercile si se mai calesc cateva minute.

    Intre timp cartofii se curata de coaja, se taie bucatele mici si se amesteca cu ceapa si ciupercile.

    Intr-o tigaie calim usturoiul si adaugam spanacul pe care il calim cateva minute.

    Batem oulalele spuma si le adugam peste spanac.
    Amestecam usor spanacul cu cartofii.
    Condimentam cu sare si piper.
    Punem totul intr-o tava unsa cu unt (ulei) si dam la cuptor pentru 30-40 minute.

    Servim fierbinte.

    Bon Appetit!

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4

anonymous

Delicioasa

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Reteta pare super, dar cu spanac proaspat nu se poate face?

abuz

anonymous

Imi place reteta ,este ceva nou....

abuz

anonymous

Eu o fac destul de des dar cartofii ii sfarim ca la piure si pun si un rind de brinza telemea nu prea sarata,Imi plac multe dintre retete si chiar mi-au placut,

abuz

anonymous

Eu as adauga putina branza rasa ( orice fel) si un pic de smantana ,am mai facut asa ceva si e f bun!

abuz

anonymous

Mancare pentru raţe...

abuz

anonymous

Excelent, cea mai buna mancare cu spanac

abuz

anonymous

Foarte buna reteta

abuz

anonymous

Foarte bun!

abuz

Theodora

,,,,,,deliciossss,,,,,,,,

abuz
  • pagina 1 / 4