Sprot (sau hamsii) prajit

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se curatata bine pestisorii, se spala, se scurg de apa. Se dau cate unul prin malai amestecat cu sare. Daca avem timp, ii putem tine 5-10 minute la frigider pentru ca nu mai cade atat de mult la prajit.

    Se prajesc la foc iute aprox 5 minute pana se fac aurii. Se scot pe un servet de hartie pentru a absorbii uleiul in exces.

    In paralel punem intr-un tuci sau oala, doua cani de apa cu sare sa fiarba. Cand fierbe, incepem sa turnam malaiul si il amestecam energic cu telul, pana se ingroasa. Punem capacul si lasam sa fiarba la foc mic timp de 10 minute.

    Alaturi merge de minune un mujdei de ustoroi.

Punctează această reţetă

PelagiePelagie

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

NU ARATA ASA BINE.....:((

abuz

anonymous

F.sanatos,gustos

abuz

elena.bica

Deliciosi abia astept sa ii prepar

abuz

wald_alex

Wow...inca cineva care a descoperit apa calda. Si mamaliga se fierbe mai mult de 10 minute....

abuz

anonymous

Wow!

abuz

anonymous

Ff bun

abuz