Risotto cu roquefort - petitchef

votează acum
Felul principal
2 porții
Ușor
45 min

Adaugati un gust suplimentar la risotto adaugand Roquefort! Urmati pas cu pas instructiunile de realizare ale acestei retete vegetariene ;-)

Ingrediente

2

Preparare

Preparare5 min
Gătire40 min
  • Risotto cu Roquefort - Petitchef - Preparare etapa 1Puneti apa la fiert impreuna cu cubul de concentrat de supa.
    Intr-o alta cratita, incalziti uleiul de masline. Adaugati salota tocat, orezul si fierbeti timp de cateva minute.
  • Risotto cu Roquefort - Petitchef - Preparare etapa 2Adaugati vinul alb si amestecati. Gatiti timp de 1 minut in timp ce orezul absoarbe vinul. Se amesteca si se adauga putin din supa. Se amesteca din nou si se gateste pe foc mediu pana cand orezul absoarbe toata apa.
  • Risotto cu Roquefort - Petitchef - Preparare etapa 3Adaugati iar supa si lasati sa fierba din nou. Continuati pana cand ati terminat de adaugat toata supa.
  • Risotto cu Roquefort - Petitchef - Preparare etapa 4Cand mai ramane putina supa de absorbit, adaugati branza Roquefort taiata in bucati si amestecati bine.
  • Risotto cu Roquefort - Petitchef - Preparare etapa 5Gatiti timp de 5 minute, amestecand ocazional, pana cand orezul a absorbit aproape tot lichidul si branza Roquefort s-a topit.
  • Risotto cu Roquefort - Petitchef - Preparare etapa 6Gata!
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: