Retete de post iahnie de cartofi

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Calim ceapa pentru iahnia de cartofi timp de 2-3 minute, dupa care adaugam cartofii taiati cubulete si ii lasam sa se inabuse intr-o cantitate de apa cat sa acopere cartofii pe trei sferturi.
  • Adaugam sarea si piperul, cam o jumatate de lingurita din fiecare, dar depinde de gust. Cand cartofii incep sa se inmoaie, adaugam pasta de rosii si amestecam. Usturoiul tocat marunt este adaugat cand iahnia de cartofi este aproape gata, ca sa isi mentina aroma.
  • La sfarsit presaram verdeata tocata. Iahnia de cartofi este o reteta de post usoara, pe care o putem prepara rapid, in orice anotimp.O servim cu salata verde sau salata de muraturi, in functie de sezon.

Punctează această reţetă

poiy10Poiy10

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: