Ratatouille de ardei (reteta franceza)

Ratatouille de ardei (reteta franceza)
Felul principal
Foarte ușor
25 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare5 min
Gătire20 min
  • Se curata legumele, se spala, se taie ceapa julien, ardeii se taie in bucati mai marisoare. Se incinge uleiul intr-o cratita si se pune ceapa si usturoiul ca calit, dar foarte putin, dupa care se adauga ardeii. Se soteaza repede si daca se doreste se pot adauga rosiile curate de coaja si taiate in cuburi mici. Se adauga frunza de dafin si ierburile de Provence. Se lasa sa se patrunda legumele la foc mic, dar sa nu se inmoaie prea tare. Se serveste fie calda, fie rece, cu frunze de busuioc tocate, ca garnitura sau simpla.

Punctează această reţetă

CCassandra17

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Sanatos si gustos

am gătit această rețetă
abuz
CookWithAna

CookWithAna

Super!!!

abuz

anonymous

Delicioasa

abuz

anonymous

Usor si bun, dar prin care magazin gasim ierburi de Provence? j.v.

abuz
nina46

nina46

Imi place mult !

abuz