Intr-o tavita se presara sarea grunjoasa intr-un strat de cativa milimetri.
Copanelele spală, se usucă sau să le pat, apoi se condimentează cu sare și piper doar.
Apoi stai pe pat și să le dea tigaie sare la cuptor la foc mediu pana se rumeneste deasupra.
În cazul în care opri focul și Scoția copanelele tava și curățați-le sare ușor uscat pe ele.
Peel și se taie cartofii în sferturi, cuburi, apoi se pune într-o cratiță cu capac apă și se fierbe pentru a da mândrie.
Se amestecă ușor și se fierbe la foc mic, până când cartofii vițel. Dupa scurge apa și dip cu ulei de măsline, se amestecă și se presara verdeata lor usor.
Deasupra tocat (patrunjel sau marar). Serviti cu o salata de sezon si se serveste cu sos de usturoi.
Comentarii:
Numai noi românii nu tolerăm o traducere făcută de googlea. turcul s-a obosit să dea o rețetă și noi îl învățăm limba noastră
Ceva maghiar a scris reteta asta???
"pana cand cartofii vitel.." asta nu prea am inteles:(
si "focul in Scotia":(
Daca nu scrieti corect , mai bine lipsa Nu aveti un traducator ?
Nu mai postati traduceri proaste-fiti originali !
Bine ca nu trebuie sa mancati ce scrieti... Coprofagia necesita tratament psihiatric...
Foarte buna
Super reteta multumesc