Pulpe pe pat de sare grunjoasa cu cartofi natur

PULPE PE PAT DE SARE GRUNJOASA CU CARTOFI NATUR
Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • PULPE PE PAT DE SARE GRUNJOASA CU CARTOFI NATUR - Preparare etapa 1Intr-o tavita se presara sarea grunjoasa intr-un strat de cativa milimetri.
  • Copanelele spală, se usucă sau să le pat, apoi se condimentează cu sare și piper doar.
  • PULPE PE PAT DE SARE GRUNJOASA CU CARTOFI NATUR - Preparare etapa 3Apoi stai pe pat și să le dea tigaie sare la cuptor la foc mediu pana se rumeneste deasupra.
  • În cazul în care opri focul și Scoția copanelele tava și curățați-le sare ușor uscat pe ele.
  • PULPE PE PAT DE SARE GRUNJOASA CU CARTOFI NATUR - Preparare etapa 5Peel și se taie cartofii în sferturi, cuburi, apoi se pune într-o cratiță cu capac apă și se fierbe pentru a da mândrie.
  • Se amestecă ușor și se fierbe la foc mic, până când cartofii vițel.
    Dupa scurge apa și dip cu ulei de măsline, se amestecă și se presara verdeata lor usor.
  • Deasupra tocat (patrunjel sau marar).
    Serviti cu o salata de sezon si se serveste cu sos de usturoi.

Punctează această reţetă

CClub43ers

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

marcel românu

Numai noi românii nu tolerăm o traducere făcută de googlea. turcul s-a obosit să dea o rețetă și noi îl învățăm limba noastră

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Ceva maghiar a scris reteta asta???

am gătit această rețetă
abuz

detesan_i2018

"pana cand cartofii vitel.." asta nu prea am inteles:(
si "focul in Scotia":(

abuz

anonymous

Daca nu scrieti corect , mai bine lipsa Nu aveti un traducator ?

abuz
sorin_s2015

sorin_s2015

Nu mai postati traduceri proaste-fiti originali !

abuz

anonymous

Bine ca nu trebuie sa mancati ce scrieti... Coprofagia necesita tratament psihiatric...

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Super reteta multumesc

abuz