Se amesteca aproximativ doua treimi din cantitatea de unt cu coaja si jumatate din sucul de lamaie, patrunjel, boia, sare si piper.
Se ridica usor pielea de pe fiecare pulpa, se baga untul sub piele si se intinde la loc. Se poate pune la rece cu pana la o zi inainte.
Se incalzeste cuptorul la 180grade. Intr-o tigaie care merge la cuptor se incinge restul de unt pe aragaz pana cand face spuma.
Se prajeste carnea in tigaie, stropind in mod constant cu unt pana cand incepe sa se rumeneasca.
Se adauga salota, usturoiul, cimbrul si supa de pui. Se pune carnea de pui cu pielea in sus in tigaie, pe raftul de sus al cuptorului, se lasa la copt 25-30 de minute, apoi se scoate carnea de pui.
La final, se scoate carnea din tigaie. Se pune tigaia la loc pe foc, se adauga restul de suc de lamaie si se fierbe bine intreaga compozitie.
Se strecoara sosul apasand ferm pe salota si usturoi. Se serveste puiul cu acest sos si cartofi gratinati sau piure.