Pulpe de pui rumenite in unt

Ingrediente
6
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Se amesteca aproximativ doua treimi din cantitatea de unt cu coaja si jumatate din sucul de lamaie, patrunjel, boia, sare si piper.
- Se ridica usor pielea de pe fiecare pulpa, se baga untul sub piele si se intinde la loc. Se poate pune la rece cu pana la o zi inainte.
- Se incalzeste cuptorul la 180grade. Intr-o tigaie care merge la cuptor se incinge restul de unt pe aragaz pana cand face spuma.
- Se prajeste carnea in tigaie, stropind in mod constant cu unt pana cand incepe sa se rumeneasca.
- Se adauga salota, usturoiul, cimbrul si supa de pui. Se pune carnea de pui cu pielea in sus in tigaie, pe raftul de sus al cuptorului, se lasa la copt 25-30 de minute, apoi se scoate carnea de pui.
- La final, se scoate carnea din tigaie. Se pune tigaia la loc pe foc, se adauga restul de suc de lamaie si se fierbe bine intreaga compozitie.
- Se strecoara sosul apasand ferm pe salota si usturoi. Se serveste puiul cu acest sos si cartofi gratinati sau piure.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!