Pui gatit in vin fiert à la delad

Ingrediente
6
Preparare
Preparare15 min
Gătire25 min
- Se indeparteaza pielea de pe carnea de pui. Se prepara o marinata din : 200 g vin, miere, sare, piper, busuioc, ulei. Se pune carnea de pui in marinata si se da la rece pentru cel putin o ora.
- Se fierbe vinul : 200 g vin, scortisoara, cuisoarele, zaharul brun. Se lasa sa se raceasca. Intr-un vas de yena se aseaza carnea de pui si sosul format din marinata amestecata cu vinul fiert.
- Se acopera vasul cu o foaie de aluminiu si se da la cuptor la foc potrivit timp de 30 minute dupa care se indeparteza foaia de aluminiu si se mai lasa 10-15 minute.
- Se serveste cu garnitura de praz gratinat.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!