Pui cu urechi de lemn
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Pentru inceput hidratam urechile de lemn in apa suficienta si 2 linguri de sos de soia. Pe instructiunile de utilizare ale ciupercilor pe care le-a avut scria sa le tinem cam o ora in apa foarte rece, asa ca le-am pus la frigider.
- Cand au fost gata, le-am clatit si le-am taiat fasii.Taiem puiul fasii, iar ceapa o taiem julienne. Din sosul de soia ramas, sosul chilli, amidon si 6 linguri de apa facem un sos, pe care il tinem la indemana.
- Incingem uleiul si calim puiul cateva minute, amestecand des, pana cand carnea e rumenita. Adaugam ceapa si lasam pana cand devine sticloasa.
- Turnam sosul, amestecam si lasam sa dea cateva clocote. Si asta a fost toata reteta, rapid si bun, cu aproximativ 170 calorii la 100 de grame.
- Se serveste cu orez sau taietei chinezesti.Pentru reteta ne-am inspirat de pe cevabun.ro.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Tres bon
anonymous
Super aceasta reteta!