Piept de pui cu legume sote
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Ardeii si cartofii se taie cubulete ceapa se taie pestisor
morcovul se taie rondele se calesc toate in ulei incins
in alta tigaie se frig bucatile de piept pe toate partile
intr-un vas termorezistent . - Se pune o lingura de unt se aseaza legumele si peste ele pieptul fript intr-un castron amestecati condimentele cu 100ml apa turnati peste amestec puneti folie de aluminiu peste vas
bagati la cuptor. - Dupa 20-25minute scoateti folia si mai lasati pana cand sunt toate rumenite usor.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Este excelenta!!!!!!!hm......
L
livia_p2013
Nu aeste bun praji{sanatos}
anonymous
O bunatate!!1
S
sanud
Mmmmmmmmmmmm
anonymous
Foarte bun
anonymous
F gustoasa
anonymous
Ok
anonymous
SUPERRRRRRRRRRRR !
Punctează această reţetă