Piept de pui cu ardei kapia rosu

Piept de pui cu ardei Kapia rosu
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire25 min
  • Pieptul de pui dezosat si fara piele se spala, se sterge cu un servet si se taie cubulete. Untul se pune la topit intr-o tigaie (de preferat adanca) apoi se adauga cubuletele de pui. Intre timp se spala ardeiul, se curata de seminte si se taie cubulete. Dupa aproximativ 10 minute cat puiul s-a prajit putin se adauga bucatile de ardei si sosul de soia. Se amesteca pentru a nu se prinde, se pun frunzulitele de pe cele 2 fire de cimbrisor, se adauga sare si piper dupa gust (sa aveti in considerare ca sosul de soia contine deja sare si piper) se acopera cu un capac si se mai lasa aproximativ 15 minute la foc mic pana cand sosul se ingroasa.
    Pieptul de pui astfel gatit este delicios impreuna cu o garnitura de orez sau cartofi piure si gogosari murati...pofta buna!
Gatind cu MiraGatind cu Mira

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Delicioasa1

abuz

anonymous

Foarte bunnnnnn

abuz

anonymous

E o receta superba........

abuz

anonymous

Super retete

abuz

anonymous

Imi place

abuz

anonymous

Super retete

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Am facut ceva asemanator, fara sos de soia. Data viitoare...

abuz

anonymous

Delicios abia astapt sal fac

abuz

anonymous

Excelenta

abuz
  • pagina 1 / 2