Contul meu
Cartea mea de rețete
Cartea mea de rețete
Contul meu
Rețete
Rețete video
Adaugă reţeta
Primirea meniului zilnic
Adaugă blog-ul tău
Contactati-ne
Aperitiv
Antreuri
Felul principal
Desert
Gustări
Băutură
Acompaniamente
Altele
Rețetele frigiderului
Căutare avansată
Home
Rețete
Felul principal
Retete cu usturoi
Peste la gratar cu mujdei
Peste la gratar cu mujdei
Felul principal
2
porții
5 min
5 min
Foarte ușor
74 Kcal
(2/5 - 1 vot)
4
Adaugă la favorite
Trimite unui prieten
Adresează o intrebare autorului
Printează pagina
Ingrediente
2
1 caciulie de
usturoi
zdrobita
ulei
sare
apa
Cost estimat:
0.22
Euros
€
(0.11€/porție)
Preparare
Se amesteca usturoiul cu uleiul pana se formeaza o pasta, se adauga si sarea, iar la sfarsit apa in functie de cat de concentrat va place mujdeiul.
(Noua ne place foarte concentrat)Stiati ca usturoiul este un antibiotic natural.
Raportează o greșeală în text rețetei
Informații nutriționale:
pentru 1 porție
/
pentru 100 g
Nutriție:
Calorii:
74Kcal
Carbo:
1.1g
Grăsimi:
7.5g
Grăsimi sat.:
1g
Proteine:
0.4g
Fibre:
0.2g
Zahăr:
0.1g
ProPoints:
2
SmartPoints:
2
Informații nutriționale pentru 1 porție (64g)
Rețete inrudite
You
Tube
Risotto cu st jacques si sofran
Retete30minute
Întrebări:
Adresează o intrebare autorului
Punctează această reţetă:
am gătit această rețetă
Cod de securitate:
=
Trimite
Rețete inrudite
Crochete de pește cu lămâie
6
porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Sos de iaurt proaspat, ideal pentru salate, pește sau carne
4
porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Spaghetti alla puttanesca
2
porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Bandeja paisa: un preparat plin de culoare, aromă și tradiție
1
porții
3 ore
Ușor
5 / 5
Supa de naut cu spanac
5
porții
50 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Curry cu creveti si lapte de cocos
2
porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Articole conexe
Peștele, un aliment esențial pentru sănătate
Cele mai bune 10 legume preparate la gratar
Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!
Ultimele articole
Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor.
Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer?
Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!
Rețete
Usturoi
Articole
Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor.
Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer?
Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!
Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.
De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.
Planificator de meniu
Meniul zilei
Antreuri
Placinta aperitiv de cartofi, varza si praz
Felul principal
Supa crema de avocado si smantana
Desert
Placinta cu branza si visine
Arhiva meniurilor
Printează
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Abonați-vă
Întrebări - Răspunsuri
Clatite cu cartof si cascaval
Răspunde la această întrebare
Ce d..este Carpacio?
2 răspuns(uri)
De ce nu verificati inainte de a posta ceva?
Răspunde la această întrebare
Vezi toate întrebările
Postați întrebarea dvs.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Plăcintă cu branza
Plăcintă cu mere
Plăcintă cu dovleac
Votează