Cuptorul se preincalzeste la 200ºC. Ceapa tocata se caleste in ulei. Se acopera si se lasa sa se inabuse la foc mic 30 minute. Se adauga condimentele si se lasa 2-3 minute.
Se pun apoi stafidele si supa fierbinte si se fierbe totul 5 minute. Se sareaza, se ia de pe foc si se adauga semintele de pin. Fileurile de peste se pun intr-o tava si se acopera cu amestecul de ceapa.
Se da tava la cuptor 15 minute. Se serveste cu coriandru proaspat tocat.
Sarmale in foi de vitaSupa avgolemono de ceapaSupa de mazare si dovleacAripioare de pui orientaleSupa de peste si cartof dulcePeste la cuptor cu orez.
Sos de ceapa si merisorCurry de vinetePui TikkaCurry cu miel Miel cu vin rosu si linteSupa de ardei rosuBibilica cu varza rosieSupa de morcovi si marPlacintele cu carne de iepure.