Pateu de soia
Ingrediente
4
Preparare
Preparare4 ore
Gătire15 min
- Modul de preparare e cel de la humus (pateul de naut).
Boabele de soia se pun la inmuiat in multa apa, peste noapte. Dimineata, se pun la fiert, intr-o oala mare, aproape 2 ore. Dupa ce au fiert, se scurg de apa, se lasa sa se raceasca putin, si apoi punem la robot sau blender, impreuna cu uleiul, o cana cu apa in care a fiert (sau mai putin, in functie de cum dorim pasta) ceapa, usturoiul, zeama de lamaie, sucul de rosii (eu nu am pus) si condimentam.
Acoperit, poate fi pastrat la frigider 2, 3 zile.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Am facut-o si este excelenta
G
gabem1959
PATÉU, pateuri, s. n=Pastă de ficat, de carne sau de pește amestecată cu condimente, care se consumă (unsă pe felii de pâine) proaspătă sau conservată
anonymous
Excelent
E
edithke
Excelent
anonymous
Usor de facut,si guszos cu multe v itamine.
anonymous
Super sanatos
anonymous
Eu am pus si umpic de tarhon!
Punctează această reţetă