Pateu de soia

Antreuri
Ușor
4 h 15 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare4 ore
Gătire15 min
  • Modul de preparare e cel de la humus (pateul de naut).
    Boabele de soia se pun la inmuiat in multa apa, peste noapte. Dimineata, se pun la fiert, intr-o oala mare, aproape 2 ore. Dupa ce au fiert, se scurg de apa, se lasa sa se raceasca putin, si apoi punem la robot sau blender, impreuna cu uleiul, o cana cu apa in care a fiert (sau mai putin, in functie de cum dorim pasta) ceapa, usturoiul, zeama de lamaie, sucul de rosii (eu nu am pus) si condimentam.
    Acoperit, poate fi pastrat la frigider 2, 3 zile.

Punctează această reţetă

GGospodina de Criza

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Am facut-o si este excelenta

abuz

gabem1959

PATÉU, pateuri, s. n=Pastă de ficat, de carne sau de pește amestecată cu condimente, care se consumă (unsă pe felii de pâine) proaspătă sau conservată

abuz

anonymous

Excelent

abuz

edithke

Excelent

abuz

anonymous

Usor de facut,si guszos cu multe v itamine.

abuz

anonymous

Super sanatos

abuz

anonymous

Eu am pus si umpic de tarhon!

abuz