-
Home
-
Rețete
-
Felul principal
-
Paine de casa cu cereale
Paine de casa cu cereale
Paine de casa multicereale (by Oaky).
Preparare
-
Se amesteca toata faina impreuna cu drojdia, 2 lingurite zahar, si se framanta cu apa calduta pentru activarea drojdiei
-
Cand aluatul capata forma, se adauga 2-3 linguri de ulei de masline si sarea
-
Se intinde o foaie groasa de aluat si pe mijloc se pun boabele de porumb si semintele de in.
-
Se ruleaza ca un strudel si se framanta pentru a le incorpora
-
Se lasa la crescuta 45-50 min
-
Se intinde o foaie groasa, se taie in doua, se obtin 2 rulouri de aluat pe care le impletim.
-
Se pune aluatul format in tava tapetata cu faina de porumb (tava ceramica, se poate folosi si hartie pergament)
-
Painea/aluat, in tava, se unge cu ou si se presoara fulgi de ovaz pe ea,
-
Se mai lasa la crescut 15 minute si se baga in cuptorul preincalzit la 180g
-
Se coace aproximativ 50 min - 1ora
Observații:
Se incerca cu o scobitoare. Daca nu se prinde aluatul atunci e gata.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Incercati! Delicioasa.