Oua batute cu verdeata

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • A batut cele patru oua intr-un castron, adaugand pe rand sarea, piperul, mararul patrunjelul tocat si uleiul.
  • A pus compozitia la foc mic intr-o tigaie si am inceput sa amestec cu o paleta. Focul nu trebuie sa fie prea puternic, altfel ouale se vor prinde de tigaie. Va recomand sa folositi o tigaie anti-aderenta.
  • A mestecat pana ouale au inceput sa se intareasca putin, dupa care am oprit focul. Puteti sa il opriti oricand, in functie de cat de moi sau tari doriti sa fie.
  • Se poate servi ca atare, impreuna cu branza telemea si salata de rosii sau alte combinatii , in functie de gusturi.
RRetetesanatoase

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: