Orez prăjit cu ou și legume

Orez prăjit cu ou și legume
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
20 min

Servim ca atare sau ca o garnitură la pește sau o mâncare cu carne.


Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Gătire10 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
Diana Lucia, 18/12/2017

Orezul, chiar si cel prefiert (parboiled), se fierbe (cam20 de minute, pana la absorbgtia apei) in proportie de 1 cana de orez + 2 si jumatate cani de apa (daca vasul de fierbere este etans si nu sunt pierderi de apa), sau + 3 cani si jumatate de apa in vas cu capac normal. Desi nu este obligatoriu in cazul orezului prefiert, eu il mai tin si la inmuiat un timp variabil, pentru ca creste bobul mai bine.

am gătit această rețetă
(0) (1) abuz
15/12/2013

Am facut si este fffgustos,l-am trimes si verisoarei mele Rika la Jerusalem
Zana

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
23/01/2015

:) super

(0) (0) abuz
15/12/2013

Super..... Farà comentarii

(0) (0) abuz
06/03/2013

Imi plac retetele

(0) (0) abuz
27/02/2013

Imi place orerzul cu legume ,dar cam multa prajeala.In rest cred ca este gustos

(0) (0) abuz
26/02/2013

Bine.

(0) (0) abuz
26/02/2013

De mult voiam sa aflu reteta asta. multumesc doamnei mihaela18.

(0) (0) abuz
26/02/2013

Inspirată combinaţia!

(0) (0) abuz
26/02/2013

Super

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2



+