Orez "alb"

Orez alb
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
30 min
53 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 0.18 (0.05€/porție)

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Orezul se spala si se pune la fiert in apa rece , cu sare.
  • Se lasa sa fiarba la foc mare 2 minute dupa care se da focul mic si se acopera vasul.
  • Se fierbe 15 minute, pana scade apa.
  • Se lasa acoperit , cu focul stins , inca 10 minute , dupa care se amesteca usor cu o furculita pentru a-l "afana".

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 53Kcal
  • Carbo: 11.6g
  • Grăsimi: 0.2g
  • Grăsimi sat.: 0g
  • Proteine: 1.2g
  • Fibre: 0.3g
  • Zahăr: 0g
  • ProPoints: 1
  • SmartPoints: 1
Informații nutriționale pentru 1 porție (91g)
izukIzuk

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: