Orez "alb"

Ingrediente
4
Cost estimat: 0.18Euros€ (0.05€/porție)
Rețete inrudite
-
Orez cu fasole roșie și piept de porc afumat: un fel de mâncare tipic bucătăriei cubaneze
-
Orez cu lapte si caramel sarat
-
Orez pentru sushi super-ușor în cookeo!
-
Orez cantonez express la multicooker-cookeo
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Orezul se spala si se pune la fiert in apa rece , cu sare.
- Se lasa sa fiarba la foc mare 2 minute dupa care se da focul mic si se acopera vasul.
- Se fierbe 15 minute, pana scade apa.
- Se lasa acoperit , cu focul stins , inca 10 minute , dupa care se amesteca usor cu o furculita pentru a-l "afana".
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 53Kcal
- Carbo: 11.6g
- Grăsimi: 0.2g
- Grăsimi sat.: 0g
- Proteine: 1.2g
- Fibre: 0.3g
- Zahăr: 0g
- ProPoints: 1
- SmartPoints: 1
Informații nutriționale pentru 1 porție (91g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!