-
Home
-
Rețete
-
Felul principal
-
Garnituri
-
Orez "alb"
Orez "alb"
Ingrediente
4
Cost estimat: 0.18Euros€ (0.05€/porție)
Preparare
-
Orezul se spala si se pune la fiert in apa rece , cu sare.
-
Se lasa sa fiarba la foc mare 2 minute dupa care se da focul mic si se acopera vasul.
-
Se fierbe 15 minute, pana scade apa.
-
Se lasa acoperit , cu focul stins , inca 10 minute , dupa care se amesteca usor cu o furculita pentru a-l "afana".
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Calorii: 53Kcal
-
Carbo: 11.6g
-
Grăsimi: 0.2g
-
Grăsimi sat.: 0g
-
Proteine: 1.2g
-
Fibre: 0.3g
-
Zahăr: 0g
-
ProPoints: 1
-
SmartPoints:
1
Informații nutriționale pentru 1 porție (91g)
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete